Uutiset:

Matka jatkuu

Lisätty: 16.11.2019

Ja matka jatkuu Lempäälästä itään, Tampilta pohjoiseen Ei enää miinuksii, painan palloo uuniin Syvemmälle päätyyn meen....

DTT:n tarina jatkuu sunnuntaina Spiral-hallilla kun vastassa on ensin Nepalin Tuhkimot ja iltapäivän koitoksessa vastaan asettuu Punakone.

Viime turnauksessa kuukausi sitten tiikerit oli pahasti hukassa, ja saatiin rumasti turpaan. Analyysinä oli pitää saunailta, polttaa pelipaidat, ja levätä. Ei olla saunottu, ei poltettu paitoja, ehkä ollaan levätty. Mureneeko valmennus, vai onko uusia soppia keitetty, sen näkee huomenna.

Tervetuloa Spiralille seuraamaan miten DTT:n käy, jyrääkö DTT?

Tukkaan tuli

Lisätty: 19.10.2019

Tamppi-Areenalla ei nähty kauhean tuoretta tiikerimiehistöä. Syyssateet oli viilentäneet joukkueen tahtotason pohjalukemiin, ja molempia pelejä varjosti kaksinkamppailujen häviö, kohmeat kädet ja kiire.

Näin ollen annettiin vastustajille liian helpot pisteet. Ensimmäisessä pelissä niukka tappio Lempäälä Sportille huonolla erikoistilanne pelaamisella, ja kahdella missatulla rankkarilla. Toisessa pelissä tuore Showtime vei pelin selvästi ja selvin lukemin, ei auta jossittelut.

Analyysit:
- Pidetään saunailta, opitaan tuntemaan joukkuekaverit nimeltä
- Poltetaan vanhat pelipaidat, joku jätti omansa jo hallillekin valmiiksi
- Levätään nyt hetki

Päivän tulokset: Lempäälä Sport - DTT 5-4 DTT - Showtime 4-7

Kaikesta huolimatta,
DTT Jyrää 💪

Uudet tuulet

Lisätty: 18.10.2019

Kausi 18-19 päätyi DTT:n osalta tippumiseen 4.divariin, suurimpana syynä pelaajarungon minimaalinen määrä ja ongelma saada peleihin iskukykyistä nippua. Täksi kaudeksi ongelma päätettiin korjata, ja näin ollen loppukesällä Tiikerit olivat aktiivisia siirtomarkkinoilla. Joukkuetta saatiin selvästi vahvistettua ja kauteen 19-20 lähdettiin n. 20 hengen rosterilla.

Kauden 2019-2020 joukkue

Maalivahti:

35 Matti Tuomiranta

Puolustajat:

4 Mikko Kallio
16 Olli Heinänen (C)
25 Tuomas Punta
26 Marko Raatikainen
36 Tomi Ristola
58 Kim Sandström
77 Rami Rajakallio

Hyökkääjät:

6 Jani Ylisiurunen
7 Mikko Punta
8 Lauri Okkonen
10 Jaakko Lähtevänoja
11 Janne Niemi
13 Jarno Vuorijärvi
14 Juho Tirranen
17 Karri Kylliö
18 Henry Nieminen
21 Jukka-Pekka Raunio
22 Heikki Mäenpää
61 Hannu Punta

Uuden rosterin iskukyky nähtiin jo kauden avausturnauksessa 6.10. kun vastaan asettui vanha tuttu Nokian Krp II, sekä SS Valhalla. Päivän päätteeksi 2 voittoa, 4 pistettä, sekä maaliero komeat 20-5. Tästä on hyvä jatkaa kohti lokakuun seuraavaa turnausta Tamppi-Areenalle, jossa vastaan asettuu Lempäälä Sport, sekä ikivanhatuttu Showtime.

Tule katsomaan jyrääkö DTT?