Uutiset:

Uskomaton päivä

Lisätty: 24.04.2022

23.4.2022 odotti viimein 3.divisioonan karsinnat. Otteluohjelmassa ensin naapurilohkon vastustaja Kunnon Urhot, voitolla jatkoon Nokian Krp IIIsta vastaan (3.divarijoukkue), tappiolla laulukuoroon. Tilanne selvä.

Ensimmäinen ottelu oli tasavahva peli, noudatettiin pelisuunnitelmaa n.35-40minuuttia ja saatiin taottua maali kerrallaan ja suhteellisen selvä 4-0 johto ennen viimeistä erää. Kolmas erä hoidettiin varmuudella ja 5-2 voitolla toiseen peliin.

Otteluraportti: Kunnon Urhot - DTT: raportti

3.divarista alaspäin tulossa oleva Krp III oli vastassa kauden viimeisessä matsissa. Jos ensimmäinen peli oli pelitapaa noudatteleva peli niin toinen oli enemmän flow-tilan peli ja tunteella hakattu matsi. Vastustaja oli selvästi kovempi kuin yksikään 4.divariporukka tällä kaudella, peli aaltoili ja momentum oli vuorotellen molemmilla. Pelin loppuhetkillä näytti jo, että Krp III kairaa itsensä takaisin kolmoseen, mutta minuutti ennen loppua peli tasoitettin 7-7 lukemiin. Jatkoajan trilleri päättyi lopulta 4 minuutin jälkeen DTT:n voittoon, Tuomirannan supertorjuntojen jälkeisellä läpiheitolla.

Otteluraportti: Nokian Krp III - DTT: raportti

Mahtava päätös upealle kaudelle, kevätkaudella 0 tappiota, nousu takaisin 3.divariin sitten 2018-2019 vuoden jälkeen.

Karsintaan

Lisätty: 17.04.2022

Koronan runtelemien kausien jälkeen saatiin vihdoin täysi kausi pelattua. Ja kuten viime postauksessa todettiin niin DTT on kevään joukkue, niin myös tälläkin kertaa. Runkosarjan pelit saatiin päätökseen 2. huhtikuuta, DTT huipensi kautensa kuuden ottelun voittoputkeen (kahdeksan ottelua tappiotta). Tämä riitti sarjassa 2.sijaan, ja kohti karsintoja.

Karsinnat pelataan 23.4. Ylöjärven liikuntakeskuksessa, jossa vastaan tulee Hämeenlinnan lohkosta Kunnon Urhot. Jännitysnäytelmä alkaa klo 12:00, jossa nähdään jatkuuko hyvät kevätvire vai päättyykö kausi. Voitolla vastaan asettuu päivän toiseen otteluun 3.divarista Nokian Krp III. Mutta peli kerrallaan, viikko vielä ja sitten mennään!

Jyrääkö DTT?

Kevään joukkue

Lisätty: 27.03.2022

Tiikerikoneisto syttyy yleensä joulutauolla, niin myös tällä kaudella. Koronatauon jälkeen hyökättiin 26.2. Sastamalaan hieman vajaalla kokoonpanolla, mutta otteluista onnistuttiin kairamaan 2 pinnaa matkaan. Ensimmäisessä ottelussa RoPo II roikkui hyvin koko pelin mukana, ja DTTn tuhlatessa maalipaikat päädyttiin 3-3 tasuriin. Toisessa ottelussa SB KK puolestaan oli selvästi kovempi kuin DTT, mutta siitä huolimatta parilla hienolla yksilötaistelulla päädyttiin myös 3-3 tasalukemiin.

Sarjan toiseksi viimeinen turnaus nostatti DTTn kiinni kakkossijaan. Emsimmäisessä matsissa Kaukajärvellä vastaan asettui Rientola, joka roikkui hyvin mukana ensimmäisen erän ennen kuin peli kallustui selvemmin DTTlle. Lopulta lukemat selvästi 6-2 tiikereille. Päivän toisessa vastaan asettui D-Kone, jota möyhennettiin ekalla kierroksella 9-2, tällä kertaa peli pysyi lukuisista paikoista huolimatta maltillisissa lukemissa. Taululla 5-1 lukemat pelin päättyessä, ja DTTlle tärkeät 2 voittoa takataskuun.

Hiljaiselo ohi.

Lisätty: 10.03.2022

DTT sivusto on viettänyt hiljaiseloa pidemmän aikaa koronan runtelemien kausien varjolla, sekä nettisivun ylläpidon haasteiden vuoksi.

Pitkästä aikaa päästään pelaamaan ehjä kausi, vaikka tammi-/helmikuussa oli taukoa liiton peleistä, mutta loppu näyttää hyvältä että kausi saadaan pakettiin huhtikuun aikana.

DTTn syyskausi alkoi ihan mallikkaasti 5/6 voitoilla kuudesta ensimmäisistä pelistä, tämän jälkeen marraskuun synkkyys vei voittotunteet ja ajauduttiin heikompaan kierteeseen, joka on jatkunut koronatauon yli helmikuulle asti. Seitsemästä viimeisestä pelistä saldona on yksi voitto ja neljä tasuria - osa voitettuja tasureita, osa hävittyjä.

Kausi huipentuu kolmeen peräkkäiseen viikonloppuun alkaen 19.3., ja loput kuusi peliä pelataan kolmen viikonlopun aikana. Sarjataulukon osalta vielä kaikki on auki, pelit ovat menneet paljon ristiin kauden aikana kärjen takana. TFT matkaa kohti sarjavoittoa ilman isompaa floppia, mutta kakkossijasta eteenpäin käydään vielä taistelua.

DTT on valmis loppukauteen!