Slovenia Open 2012:


Sloveniasta tuliaisena 5.sija

Lisätty: 05.09.2012

Slovenia Ljubljana - Hall Tivoli toimi peliareenana Slovenia Open 2012 turnaukselle. DTT lähti hakemaan turnauksesta ennakkoluulottomasti mestaruutta, vähempään ei haluttu tyytyä. Ensimmäisessä ottelussa koettiin kuitenkin heti pieni vastoinkäyminen: vastassa oli edellisvuoden turnausvoittaja Špindl Ubals, joka kaatoi DTT:n niukasti 2-0. Ubals pelasi ehkä turnauksen parhaan pelinsä heti alkuun ja samalla DTT:n diesel-moottori ei vielä ollut lähtenyt käyntiin. Maalipaikkoja Tigers-nipulla oli runsaasti, mutta läpiajoista huolimatta palloa ei verkkoon saatu..

Loput alkusarjan ottelut hoidettiin tyylillä läpi ja edettiin jatkopeleihin. Puolivälierään osui puolestaan sitten koko reissun huonoin ottelu ja kolme isompaa virhettä käänsi pelin vastustajalle ja näin ollen DTT oli ulkona mitalipeleistä. Sijoitusottelu hoidettiin kuitenkin vielä yöelämän rasitteista huolimatta kunnialla ja voitettiin turnauksen viimeinen ottelu 4-1. 5.sija jäi näin ollen lopulta käteen..

Muutoin kun pelillisesti DTT oli kuitenkin reissun ykkönen (ainakin omasta näkökulmasta katsottunua). DTT:n ystävyysjoukkueeksi muodostunut SDMH Zverine nappasi naisten puolella mestaruuden. Samaten DTT vakuutti iltaelämässä ainakin Innebandy Zurich 11:n miehistön: Sunnuntai-iltana baariin astuessaan Tiikerimiehistö kuulee samantien huudon "Downtown Tigers!!" Zurichin pelaajien toimesta.

Kaikenkaikkiaan upea reissu ja managerin kokoama joukkue osoitti hyvää joukkuehenkeä koko reissun ajan. Ainakin näin ensikertalaiselle hyvä yhteishenki piti joukkueen tiiviinä niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolella, joka nosti reissun kokonaisannin plussalle. Vielä kun menestystä kaukalossa olisi tullut enemmän. Ehkä sen aika tulee vielä Sloveniassa...

Ensi vuonna same?Tiikerit Sloveniaan

Lisätty: 22.08.2012

Kesä on treenattu kovaa ja kosteasti! DTT:n ulkomaan miehistön manageri on hoitanut työtehtäviään ja lyönyt kasaan ulkomaanmiehistön, joka lähtee niittämään vastustajia Slovenian parkettikentille tulevana viikonloppuna. Ottelut pelataan 24.8.-26.8. välillä ja sunnuntaina on selvillä miten terävät tiikerihampaat olivat.

Reissun tuloksia voi seurata turnauksen sivuilta, mikäli sinne tuloksia tulee. Linkki löytyy alta. Myös DTT:n omille sivuille saattaa reissun aikana tulla tuloksia. Tästä ei kuitenkaan ole takeita, sillä aika saattaa olla kortilla lukuisten fanien ja nimikirjoitustilaisuuksien takia.

Adijo!

Turnauksen kotisivut.

DTT Slovenian sivut.